Mammas hjärta!

Det hade gått jättebra på dagis, han hade lekt mycket med leksakerna där, och hade blivit förbannad när han inte fick en leksak som Hugo hade... Hehe, han och hans humör! Hoppas att han lär sig snabbt att dela med sig, annars kan det bli jobbigt!
Sprutorna gick bra att ta, han tyckte såklart att det gjorde ont, men det gick snabbt över! Vi mätte och vägde honom också eftersom han varit sjuk och inte ätit så bra. Han hade gått ner lite, och vi ska komma tillbaks om några månader igen, så vi kan se att det är på väg upp igen!
Vi passade på att köpa mat och blöjor i hammarn innan vi åkte hem.
Väl hemma gjorde jag egna fiskpinnar, potatis, ärtor och äggsås. Lucas fick äta det också, men satt mest och plockade och slängde på golvet..
Men nu till det, som jag väntat länge på!!!  Klockan är inte ens 20.00 och Lucas SOVER!!! :)
Nu börjar snart en unge i minuten, som jag bara måste se!!:) Ska kolla på BB först...

Här är resultatet av våran ikea-tripp! :D



Kommentarer
Postat av: Helena

Men sötisen där.. han är förstås helt sluut av att ha varit på dagis hela dagen. Skönt att han äntligen somnat tidigt. Hoppas att det sitter i hela natten. Jag känner mig som en helt ny människa då jag i snart en månad fått sova varenda natt utan att vakna, fast freja vart sjuk och allt.. sååååååå skönt!! Nu åker vi snart, ska bli roligt, men också roligt att komma hem så vi kan åka till stugun! VAd fint det blev! De där lamporna i gästrummet? köpte ni dom? Jättefina.. även vardgasrummet uppe ser nu jättefint ut. Njut av din lediga kväll!!

2011-04-04 @ 20:18:15
URL: http://ochkompani.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jo Eric berättade för mig imorse att ni hade gjort så fint och mysigt på " hans " rum. När jag sa att du har väl inget rum där så förklarade han att ni kallade det för gästrum men det är hans.

2011-04-04 @ 21:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0