Första dagen på dagis!

Tänk att min lilla skrutt börjar inskolning på dagis idag! Ska bli spännande å höra hur det gått, han kommer tycka det är såå kul!:) Idag ska vi åka till hammarn och L ska få vaccinsprutorna, vi har tid kl 15.00. Han var helt feberfri hela dagen igår, första på länge känns det som!:) Snorig och rosslig i halsen är han fortfarande...
Ja, i fredags började jag jobba igen! Känns superbra! Fick sitta med Sara, logga och lyssna.
Det känns som att mycket sitter kvar, så jag satt själv sista timmen. Fick ett samtal!:)
Idag rullar det på som vanligt! Tiden rusar iväg känns det som!

Ifredags blev vi bjudna på middag hos Carola & Daniel, lika trevligt som vanligt!:)
Lördagen åkte vi till IKEA, med oss hade vi Dan. Köpte lite prylar, och fyndade lite i fyndhörnan!:) Det som fick följa med hem var, en fin matta, en stor malm-byrå. Sen fylldes vagnen med småkrafs, som ljus, ramar, kakfat, lampskärmar, kuddar å sånt.. Lucas fick ett lektält, och plasttallrikar, och matskålar. På fynd-hörnan hittade vi en bokhylla för 215kr(!) och två dunkuddar för 65kr/st. Det fanns massor av fina möbler! Men nu har vi fullt!:) 
Vi har ställt in byrån och bokhyllan i gästrummet och gjort om lite där... Det blev supermysigt där inne nu! Eric kom förbi, och han hjälpte till att rensa undan lite av barnens (allas) rit & leksaker och slängde sånt som var trasigt. Ska ta bilder ikväll och visa!:)

Idag slutar 14.15 idag eftersom vi ska till hammarn!
Tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0