Tisdag

Helgen var lugn och skön, fick en massa gjort hemma. Försöker röja undan allt som bara ligger, för att det ska se någorlunda hemtrevligt ut i röran...

Vi var ju även en heldag på Birsta, där vi började att gå in på bauhaus och kolla på badrumsmöbler. Hittade ett som vi tyckte var bra, gick på runt 7000-8000kr. Men då var det 4 veckors leveranstid... Så vi köpte bara en toalett... :)

Vidare in på IKEA, vi smet in på fyndhörnan direkt, och hittade lite billigt skit, som tex en stor byrå, ett klädskåp, nån form av bänk/hylla(?), och lite annat.. :) Sånt som ska stå inne i förrådet när det är klart. Packade in det i vagnen, och gick svängen igenom IKEA.
Hittade en badrumsmöbel vi båda kom överens om, och det blev mycket billigare än det på bauhaus, så vi bestämde oss för det! Tog även och fick resårbotten och bäddmadrass utskrivet så vi bara kunde hämta det nere i självplocken och varuutlämningen.
Tog ett tag i badrumsdelen med, när man måste få hjälp av någon som jobbar, så tar allt dubbelt så lång tid!

Plockade på oss allt annat vi skrivit på listan (+ lite till...) och skulle hämta badrumsgrejerna i tag-själv-lagret. Först hittade vi inte handfatet, så J fick springa efter hjälp. Men vi var nog bara blinda, för det låg i facket brevid... Sen vidare för att hämta ut underskåpet, som VAR SLUT(!), J gick iväg och frågade igen, och de hade inget på lagret heller. Kom på att jag hade sett ett sådant underskåp i fyndhörnan tidigare, så J sprang dit, och kom tillbaks med ett färdigmonterat underskåp!:) Dessvärre var även spegelskåpet slut, men sidoskåpet fanns, så vi tog bara det, spegelskåpet skulle inte komma förän v13 sa Ikea-personalen....
Gick för att hämta bäddmadrassen, men den var slut (!), så någon hade tagit den sista som vi hade "beställt"... Så vi gick till kassan, betalade och packade in allt i släpvagnen.
Gick tillbaks in på ikea, åt mat, och kollade ut en ny bäddmadrass, blev en dyrare, men mycket bättre.  Sen var klockan 17, och allt annat stängde. Så vi åkte hemmåt! Snacka om heldag på ikea!

Väl hemma, packade vi upp allt "smått" och gick sedan till Åsa&Reine för att se lite av melodifestivalen.. Bebis fick en mjuk och söt spelande nalle av moster, och en mjuk söt snuttefilt av fam Johannesson/Engström! :) 
Gick hem runt tolv, och la oss i våran otroligt sköna nya säng och sov som 2 små barn!

Måndag igår, ny vecka, tiden går så fort! Bosse tog och slingade mitt hår lite, så nu har jag guldiga slingor i det mörka! Skönt med lite nytt, sen började vi kolla på "500days of Summer", och smaskade i oss varsin semla!:)

Idag jobbar jag till 18.30... Det var riktigt skönt med lång sovmorgon! :)

Det känns som att badrummet står stilla nu, har allt, men ingen som har tid att sätta upp mattor/och möbler just nu... Seeegt...

Kommentarer
Postat av: Helena

Pust vilken IKEA dag... låter som en mardröm!Men skojsigt att få ta med sig alla fynd hem!! Puss

2010-02-10 @ 17:27:22
URL: http://snygghelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0