Eric

Eric sover hos oss inatt! Just nu kvällsfikar dom nere...
I tisdags åkte vi till stan, fixade julklappar, och jag var på mammografiundersökning. Det gick bra, dom tog några bilder, och sen var det klart!
Vi var i stan hela dagen, Lucas va jättesnäll! Han satt snällt i vagnen och sa inte ett ljud. Vem vet, han kanske kände på sig att han skulle få julklappar... :)
Jag fick mina julklappar redan nu, av Jocke. Foundation och en mascara från Makeup store, och ett ögonskuggskit från Viva la diva. Tack sååå mycket!:)
Sen i går så var vi på föräldragrupp och Jocke följde med. Dert var 3 barn, förutom Lucas. Han var störst, och den minsta var bara 2 veckor gammal! Tänk när L var såå liten! Det skulle nog kanske bli två bebisar till, men jag tror inte dom var födda än! :)

Lucas bara växer å växer. Nu äter han allt! Han gillar även välling nu, så på kvällen äter han gröt, och sen innan vi somnar, äter han välling. Och på morgonen blir det välling, somna om och sedan gröt. Under dagen så äter han mat och fruktmos. Ja, han äter och är nöjd, och det är huvudsaken.
Vi ställde bort gåstolen för ett tag sen, tänkte att han skulle lära sig krypa ist... Det går sakta framåt, kryper inte än, men man ser att det är på gång! Sålänge humöret håller i sig, kan han hålla på ett tag!:) Blir han less, så hörs det! :) Annars gillar han att sitta och plocka med alla sina leksaker! Vi brukar även läsa böcker, det gillar han!:)

Nehe, nu ska jag ta och stoppa alla tre killarna i säng snart!:)
Men först, lite kort.

Kryptränar:



Snacka tröttis, somnade sittandes i mammas knä:



Eric matar Lucas med plommonpuré:



Han gillar´t:



Myser med pappa i finaste morgonrocken:


Gillar att vara nakenfis:



Nya myskläder:


Kommentarer
Postat av: Evelina

Så jävla söt :)

2010-12-10 @ 13:16:04
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0