Lillebror har blivit stor

Pratade nyss med min lillebror på msn, som blivit stor och börjat på Nyhem! (högstadiet)
Jag kommer själv ihåg hur det var, när man började 7an, fick åka buss in till stan varje dag! :) Man fick jättemånga nya vänner, och minnen för livet! :)

Idag är det fredag! Jobbar till 18.00, och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på... Bjuda lillis på käk, kött och kommes?! :) Gott och lättlagat! Jocke kommer inte hem förän sent från dykskolan... Idol blir det självklart iallafall!
Det ska regna hela helgen, så det är lika bra att hitta saker att göra inne, har lite pyssel på g, så kan ju börja med det! :)

Jag har börjat läsa boken, Tidsresenärens hustru, nu och den är lite skum,han hoppar fram och tillbaka i tiden, så man har ingen riktig koll alls! Men jag hoppas att den blir bättre snart... Köpte  en bok till, 14år och SÅLD, verklighetsbaserad historia... Ska läsa den sen...
Ingen Eric har man hemma heller, som man kan gosa med... Han är och jagar älg med sin far! ( som faktiskt sköt sin första älg i veckan!!:) )
Kanske skulle ta och baka morotsbröd i helgen?? Åsa har ett recept på ett jättegott bröd! Hoppas hon håller sig hemma i helgen, så vi kan hjälpas åt! :)  Har jättemycket morötter som vi fått av J´s mormor, perfekt!

Har letat nya gardiner, men hittar inga som faller mig i smaken... Kanske lika bra att fara in till stan och köpa tyg och sy egna...

Jag vill att något roligt ska hända, något som livar upp den trista vardagen....


Miljonvinst tack!

Kommentarer
Postat av: Trottle

Hey darling. Ditt sms värmde idag ska du veta! Självklart vill jag ses när du far neråt.. Hör av dig när du vet mer bara, så får vi boka en dejt. Miss u. Puss

2009-09-11 @ 22:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0