11 Arbetsdagar kvar...

OM man inte räknar med idag....

Helgen har varit bra, väldigt bra faktiskt! Fredagen, hade J bjudit hem folk, så dom hade lite förfest inför storsloken. Marita, Sara och jag målade "dräparnas" tröjor, drack lite vin, och snackade skit. Åsa kom även sen och tog ett glas med oss. 

Lördagen gick vi upp rätt skapligt, åt frukost, och när Dräparna hade stuckit, så gick jag till Åsa och vi gjorde sällskap ner på marknaden!  Köpte tunnbröd, och kollade på starten av storsloken!
Vilket race det blev mellan alla båtar! En båd välte i vågorna som blev efter storbåtarna... Men jag tror att det gick bra, räddningstjänsten fick rycka ut...

Köpte langos och gick hem till Åsa och åt, sen gick jag och Ecke ner och fikade med Marita och Annso. Gick tillbaks till marknaden och Eric köpte en leksak, sen kollade vi när alla båtarna kom in igen. Dräparna fick en fisk, så J var lite besviken...

Gick hem och tog det lugnt ett tag, innan vi gjorde oss iordning och gick hem till Åsa, tittade på fotboll, och gick sedan till Carola och Daniel.
Gick ner på turistinfo, köpte vin, dansade och träffade folk! :D

Söndagen, gick vi upp  rätt tidigt igen, storstädade huset,tvättade, gick och röstade, tittade på film...
 
Måndagen va en riktigt seg dag på jobbet... När jag kom hem så hade Jocke fått hjälp av Henke i läghenheten, så jag lagade mat, pasta, fläskfilé, stekt lök, champinjoner med svampsås! Jäklar va gott det blev!
Efter det tog jag en promenad med Åsa, Carola och Nora. Har blivit dålig på promenader den senaste tiden, inte bra.... Men snart kommer ju lillis med Leia så då kan man gå ut med henne också! =)
Tog och röjde ur lägenheten på grejer som legat i garderoberna, och sen städade undan lite. Nu är det nästan bara köksfläkten som ska upp, sen är det klart!

Idag är det varmt ute, solen har varit framme nästan hela fm, men nu börjar mörka moln komma fram, så det blir säkert regn...

Tänkte kanske lägga in lite bilder från helgen när jag kommer hem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0