Helgen

Sol och värme har det varit hela helgen, så underbart!
Fick supergod middag hos Åsa och Reine i fredags, fick med mig 2 söta ungar hem, Eric skulle sova hos oss hela helgen, men när vi skulle gå så blev Nora så arg och skulle följa med. Hade inte mage att lämna henne, så hon fick ju såklart följa med en sväng!
Jocke skulle skrämma bort en katt som var på våran gård, och när han öppnade dörren så smet såklart Hoffa ut och jagade bort katten. Jocke sprang ut, och jag och Nora gick barfota ut på gräset, det blev lite catfight. Men som tur var stack inte Hoffa någonstans, utan Jocke kunde lätt hämta in honom igen.
( Han fick ju även följa med och vara ute på Åsa och Reines gård i koppel i fredags, men då Murre kom hem, så bara morrade Hoffa och lät elak, så han fick gå hem igen.... Han är lite katt-ilsk, Hoffa.... Precis som husse... Haha..
Men han är inte lika rädd för Leia längre iaf, men han håller sig på avstånd! )
Åsa kom iaf och hämtade Nora, och vi gick och la oss runt 23.00.

Lördagen var det ju jobb som stog på schemat. Vi köpte frukost på bageriet, och gick till jobbet.
Eric hade lite tråkigt här faktiskt, så jag tror inte att han skulle vilja följa med någon mer gång.
När vi kom hem från jobbet, så hade Jocke, Anton och Dan röjt klart, så då åkte vi till vågen och badade. Eric fiskade upp små fisk med sin håv, det åktes vattenskidor och Jockes hemmagjorda wakeboard!  Philip, Zalla och Niklas var också med, hon körde något trolleritrick med Leia, så hon va cool-lugn hela dagen! Hehe...
När vi badat klart, så gick vi på lappa och käkade pizza, gick hem till caola och Daniel och vattnade tomaterna och blommorna, och påvägen hem spydde lillfisen 2 gånger... stackarn, han hade nog fått solsting... Vi bäddade ner honom på madrassen framför tv:n och satte på "Boog & Elliot". Där låg han och fick dricka vatten, och mysa... Efter typ en timme va han pigg igen, och fick i sig 2 mackor. Det blev en tidig kväll igen.

Söndagen vaknade vi runt 10, gick på macken och köpte frukost, väckte Angelica, Nils och Carl (som sov hos Angelica) och åt frukost ute i solen. Va mest hemma på baksidan och solade, läste tidnignar och tog det lugnt.
Jocke och Anton var ute och röjde då med, så när dom kom hem skulle vi åka till mörtis och bada... Men då kom regnet... Typiskt...
Så vi gick in och kollade på film tills det hade slutat regna. Gick ner till älven och badade ist, eller Jocke, Eric och Carl badade, inte jag.. :) Lämnade barnen hos Åsa, och jag och Angelica fick för oss att baka. Stack iväg på ICA, 5min innan det stängde och köpte allt som behövdes för att göra cupcakes! Dom blev väldigt goda och fina! :) Tog med ett gäng till Åsa och Reine och fikade där.
På kvällen gjorde vi avocado toast med räkröra (middagen) och kollade på tv.

Ikväll kanske vi ska åka och plocka smultron, svärfar har tipsat om ett kanonställe! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0