SOLSOLSOL

Solen skiner på oss små skitar här i norrland idag! Härligt värre!

Hoffa väckte oss alldeles för tidigt idag, vågade inte ens kolla på klockan... Han lekte med en liten råtta i sovrummet, så tillslut fick jag ta ut både katt och råtta från sovrummet och stänga dörren.

Idag är det ett stort projekt på g på våran tomt... Det ska fällas träd! Alla jäkla tallar ska bort, och( tyvärr) den finaste björken...  Tallarna ska bli skönt att bli av med, men björken tycker jag är så fin, men inte chefen, så den ska också bort... Synd att jag missar detta projekt, jag jobbar till 18 idag... Men några träd hinner jag nog se dundra ner på marken!
Visade Jocke hur man använde kameran igår, så han skulle försöka ta lite kort!
 
Annars då?
Ja, vad har hänt? Våren är ju som sagt här, snart är det långhelg igen!...
Ikea-dagen var bra, hittade många bra grejer, som tex, en ny lampa till vardagsrummet nere,en liten golvlampa till vardagsrummet uppe ,  nytt bord till vardagsrummet uppe, en liten byrå till hallen, ljuslyktor till uteplatsen, nya vinglas, coctailglas, krukor, ljus, småkrafs till köket... Nu har jag säkert glömt en massa grejjer. Vi var även in på birsta city, där vi shoppade kläder, nytt scrapbook album, fotoalbum, och lite annat! Allt fick precis plats i bilen! Hehe...
Både på vägen dit och hem stannade vi på 2 olika rastplatser och tog lite kort på den otroliga utsikten!
Jämtland är vackert!!
På kvällen så packade vi upp alla grejer och monterade ihop allt, var klara med allt strax innan tolv, och efter det gick vi och la oss... Vaknade rätt tidigt på lördagen, och gick ut i det varma vädret, hämtade Eric och gick på bagis och käkade frulle! Sen krattade vi och gjorde fint på gården.Jocke hade match på kvällen, så jag och Åsa fixade grillspett, och potatis och bjussade Fam Engström på grillat! Satt ute och åt, men sen blev det lite kyrligt så vi gick in och spelade spel! :)
Söndagen var vi ute hela dagen igen! Hoffa har fått varit ute precis hela hela helgen! I koppel såklart...:) Han fick tom träffa Mathias och Erikas Nessa en sväng! Han blev lite skraj, han har aldrig (vad jag vet) träffat någon vovve tidigare, så han fräste lite och reste ragg, men han va ändå nyfiken och skulle nosa på Nessa =)... hehe... Ska ta och köpa några fler koppel, har idag 3 st ihopkopplade, men skulle vilja ha längre så Hoffis kan röra sig mer! Han bara älskar att vara ute, och försöker smita direkt när man öppnar dörren nu.... :S Och även fast han varit ute en hel dag, och tar in honom så skriker han och vill ut igen!

Men nu är det snart lunch, och på em ska Maja sitta med mig igen!:)

Ihelgen blir det brasa, lite fest, och skoj! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0