Regn,regn och åter regn...

Igår och i söndags var det fina höst dagar, men nu är regnet tillbaks,och det är sååå tråååkigt! Usch!
Tänk om man hade råd att byta fondvägg ofta, det finns ju så fina! Här är några exempel:
   
Bilder: Photowall.se
Man kan även göra tapet av sina egna foton! Tänk om man hade pengar till det... Jag gillar mest motiven med blommor, jag älskar blommor! Nästa gång det blir tapetsering, så ska jag köpa från photowall!

Eric som som en prins inatt,tvärs över sängen(!) med fötterna på min mage... Hahaha, helt otroligt att en sån liten person kan ta så stor plats! Han ville sova med mig inatt med!
Igår var vi och grattade Carola på hennes födelsedag, hon fick ett presentkort på spa-kliniken, så nu kan vi gå allihopa! (Jag,Åsa,Marita och Ingela har redan presentkort där) Så tänkte vi ta en heldag, gå på spa,äta middag, se MammaMia, och sedan kanske krogen igen! :) Vi hade ju så roligt sist, så det blir säkert lika skoj igen!
Efter vi smällt i oss smörgåstårta, kakor, och annat gott, gick vi hem, packade en väska till Ecke, och gick till huset. Vi packade upp presenter som stog ute på bron, det var Jockes mormor som varit förbi med 5 krukväxter, badrumsmatta, och en kökspall! Hon är så snäll,så snäll!
Efter det så gick vi upp i gästrummet och packade upp en IKEApåse med massor me grejer, letade efter min samsung-laddare, men hittade den inte... Melina har lånat den, iväntan på sin nya, men batteriet höll inte så länge... Men vi hittade en gammal Nokia, så hon fick ta den ist.. (Som tydligen inte fungerade...)
Eric hittade massor med skoterklubben-klistermärken, och frågade hur man fick dom, att han ville bli medlem... Hahaha... Så nu är han medlem i skoterklubben! Han var superstolt, och det  första han sa till sin mamma, när han kom hem imorse, var "Nu är jag medlem i skoterklubben!" och visade sina märken!

Ibrist på internet, och serier så började jag lyssna på en ljudbok igår kväll... Camilla Läckberg "Olycksfågeln"... Verker helt okej! Till veckan borde internet hoppa igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0