Måndag...

Fick min nya telefon idag, gick och hämtade den på ICA på lunchen, så nu ligger den hemma på laddning! Lovely!
                                                                      
Hittat några skor som jag skulle vilja ha... Men det får nog vänta tills nsäta lön... Ska ju även snart på IKEA också... Men ett par nya höstskor, måste jag snart införskaffa mig... De jag har idag, är trasiga i hälen, så jag kan inte ha dom om det regnar! Skulle behöva ett par vinterskor med... Det här kommer nog bli dyrt...
                                                                   
Ihelgen har vi mest bara tagit det lugnt... Vi städade i fredags, och började titta på en film, men vid 23.00 höll vi på att somna i soffan, så vi gick och la oss...
Lördagen vaknade jag vid 8, men somnade om en timme... Sen satt jag och sorterade in papper i pärmar, och lyssnade på ljudboken! Jocke och Dan sågade ner resten som var kvar på oljetanken i källaren..
Sen gick vi och käkade på Lappa, och drack en öl... På kvällen sen så gick Jocke till Mathias och satt ute och eldade, medans jag satt hemma och kollade på alla serier jag missat! Prision break, One tree hill, och gossip! Alla 3 var kanon! Skönt att hösten är här, och att alla serier är tillbaks! :)
Såg även att de gjort en serie på "främmande fågel", har börjat lyssna på ljudboken 2ggr, men den har varit så seg, så har aldrig lyssnat klart... Så hoppas på att serien/filmen är bättre! Börjar på 4:an 16september kl:21.00!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0