Update...

Ja, idag är det torsdag, och jag var tröttare än vanligt imorse när alarmet gick... Usch, det beror nog mycket på vädret, man blir less av regn... Ringde och bokade om min tid för cellprovtagningen också,så ny tid blev 16/10...
Igår grävdes det förfullt framför vårat hus... Det är inför bergvärmen, det ska grävas ner några rör eller nåt... Vilken koll jag har! haha... Jocke,stackarn, hade varit ute i snöblandat regn hela dagen (i Strömsund) och när han kom hem fick han va ute i regnet i ca 2 timmar till! Snacka om att han var frusen när han kom in! Tände upp i kaminen, och hängde upp hans blöta kläder... Så hade jag lagat mat, diskat och även gjort chokladbollar till honom när han kom in! Det var uppskattat! =)
Såg på Idol och oskyldigt dömd igår, och tycker att det va dåligt att Rötotten (Linda, heter hon så??) åkte hem.. Hon va ju hur bra som helst! Tyckte Blondie kunde åkt hem ist!! Men,men...

Jag tror att jag börjar bli bättre med förkylningen, känns så! Men är fortfarande snorig, och lite hosta.. Men det känns inte som att det kommer att bli värre! Skönt som fan! Så grönt te varje kväll har gjort susen!
Imorgon ska Reine och Jag åka till stan och shoppa lite! Måste ringa sen och kolla så inte nån mer blivit sjuk, och att han inte ångrat sig!
Idag vill jag åka och titta på Hoffa, men har inte fått något riktigt svar från Jocke om vi kan göra det idag... Suck... Emilie är inte här idag heller, så hon kanske är sjuk?!
Snart dax för syster, min mor, lillebror,Cappe,Claris, Jenny och Thim att komma upp! =) Det ska bli roligt! Jag längtar!!!
I helgen ska jag och och Åsa hjälpa till att servera på företagarnas guld-gala... Det ska bli rätt skoj! =) Var ca 150st anmälda...
Nu vill jag gå hem och lägga mig och vila lite... Jocke skulle också vara ledig imorgon, han skulle nog fixa klart med grävningen! Det tyckte jag lät som en bra idé, vårat hus har just nu en vallgrav!!! Hehehe... Ikväll kanske jag skulle ta och försöka få in lite bilder här... Om tiden tillåter!
Nu blev det en lång uppdatering! Så jag kan väl lika gärna bjuda på en bild med, på dessa gullungar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0