Morsdag!

Grattis kära mamma på morsdag!!
♥♥♥


Miss you!


Helgen har varit bra!
Fredagen var vi som sagt, i stan, åt på Simon&Viktor! Det var lite fullt när vi kom, så fick vänta ett tag på ett bord! Men det är så himla god mat där, så det va värt att vänta!
Bion var också fullt med folk, och vi fick stå i kö ett tag! Filmen var kass! Haha... Ska alltså inte rekomendera Indiana Jones!
Bilföärden hem, så såg vi 4st älgar! Usch, jag är så rädd att krocka med en älg, så jag satt och höll utkik hela vägen hem! Vi var hemma exakt 00.00!

Lördagen var jag barnvakt från 14.00, så jag struntade i fotbollen.. Jag,Eric och Nora var hemma ist! När Jocke kom tillbaks från fotbollen gick vi på Brogrillen och åt middag! Nora fick lite mos!
Sen tog Jocke med sig Eric, och skulle köra ut plant... Så jag och Nora gick hem!
Det gick jättebra ända tills kvällen, då hon skulle sova... Hon fick välling, men efter det va hon så gnällig och ledsen, hade nog magknip från vällingen... (Inte riktigt van den än..) Men tillslut somnade hon, och sov kanske en timme... Sedan kom Jocke,Eric,Mellis,Ante och Dennis.. Och då vaknade hon igen... Suck... Skrek, och hade mer ont i magen, stackarn... Så efter en timme så fick gästerna gå hem, så jocke kunde hjälpa mig med Nora... Ingenting dög, så jag fick nästan panik... Visste inte vad jag skulle göra! Ringde Åsa, och hon blev nog orolig... Men efter att jag bytt blöjan,och tagit av pyjamasen, så la vi henne en stund i vagnen, då plötsligt blev hon tyst, och glad! Haha, då vettni, skulle hon upp och sitta med oss i sängen och titta på tv! Fick smaka lite glass, så va hon nöjd och glad! Efter det var det inga problem att lägga henne, så hon sov i vagnen hela kvällen... Och vi andra 3 somnade i min säng... Vaknade strax innan 3 på natten, av att Nora rörde sig i vagnen... Dax för mat igen, så gick och gjorde iordning mjölkersättning ist för välling.. Och den åt hon sovandes!
Efter det kom Åsa och Reine hem! Dom hade haft riktigt roligt, och det var huvudsaken!

Måste tillägga att Eurovision song kontest kan lägga ner.. Jag tyckte att nästan alla låtar var skit! Va är det för skämt???
Och att Sverige, som ändå hade en skaplig låt, hamnade på 15:e plats och fick bara låga skruttiga poäng!
 Helt värdelöst!

IDAG = Söndag = Morsdag, önskar jag att jag var närmare K-holm, så jag kunde åka och uppvakta min kära mor med tårta och presenter! Men, hon får sin pressi när hon kommer hit ist! Är ju bara 11dagar kvar!
Jocke är och sätter plant åt bollklubben idag.. Åkte 6 imorse... Antar att han itne var så pigg då... När vi gick hem i natt, så tror jag han gick sovandes! Haha... Lite trött min älskling!
Va upp till Åsa en sväng, men dom for till stan, skulle hämta pojkarna...
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0