Lördag-Lucia-Erika-18år!

Hehe, den sista mobilbilden skulle skickats igår, men de gick inte då.. =)
Kvällen igår var super!
Gick hem direkt efter jobbet,tog en dusch, och åt lite mat, sen kom lillis, och vi gjorde oss iordning och åkte sen med fam.Engström till Erika! Där fick hon en present av oss, ett jättefint halsband från Dyrberg/Kern, och ett kort som jag knåpat ihop!=) Sen bjöds det på kaffe,smörgåstårta, tårta, glögg, cider, vin,ost&kex, ja allt verkligen! Supermysig kväll!!!
Åkte hemåt vid halv 2! hehe, men pigg idag iaf, och det är huvudsaken! Så nu sitter jag på jobbet, har varit här i snart 2timmar, och inte ett ända samtal... Men det är rätt mysigt att vara på jobbet, julmusik spelas nere, och det är lugnt och skönt! Jag har tittat på idolfinalen, och tycker att Kevin är absolut den bästa i idol och det va kul att han vann! =) Vi såg ju iofs det igår, när han vann, och han blev så glad och grät! Då fick jag rysningar!
Idag är det Lucia, och planerna är väl inte helt 100 än!?! Vi får se vad som händer!
 
♥Grattis lillstumpa!♥

Kommentarer
Postat av: erika

Tack tack tack för en helt underbar fredags kväll, jätte trevligt hela kvällen. Måste vi göra om snart tycker jag. Och framför allt tack för det underbara halsbandet jätte fint verkligen. puss puss

2008-12-14 @ 16:05:19
Postat av: hej

titta gärna in på min blogg och kolla det superbra erbjudandet från fargadelinser.se! =)



http://smilin.blogg.se

2008-12-14 @ 16:08:22
URL: http://marttina93.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0