jag tror att jag snart avlider....

Vi hade så jävla kul igår! Och det känns idag, vill ja lova! Kom hem 03.30, och gick upp 07.30... Jag kanske inte behöver säga att jag är så jäkla trött nu så jag tror jag döör! Men det va faan värt de! Syster mötte upp mig när jag slutade, och vi gick hem till mig och valde ut en glamorös outfit, klackeskorna på och så gick upp till Åsa, och piffade till oss lite!
Mötte upp Carola och Ingela och tog halv sex bussen in till stan, drack nån cider på på vägen. Väl framme gick och hämtade ut biljetterna till bion,mötte upp Mathias, och gick vidare till Simon&Viktor! Beställde först in varsin drink, kommer inte ihåg vad den hette... Beställde in förrätter, jag tog vitlökstekta räkor med krutonger, så jävla gott! Till varmrätt tog jag Toast Simon&Viktor, och en kaffedrink till efterätt! Riktigt gott va det!
Efter det gick vi till bion, vi satt i världens minsta salong,fanns kanske 20-30 platser, rätt mysigt men det var dåligt ljud... Vi hade en rad ensam längst bak... Vi drack nån cider, och nån öl, och bara njöt av filmen! Den va helt otroligt bra!
Efter det mötte Mathias upp oss igen(han ville inte se filmen..konstigt va?!) och vi gick på Plaza för att ta en drink innan vi åkte hem... EN drink blev det knappast, Mathias drog på sig guldbyxorna och bjöd oss på drinkar, champange och shots! Så vi hade så roligt så ingen ville åka hem!!
           TACK godingar för en superkul kväll!!!♥
 Det var länge sedan jag hade så roligt! Och Jocke va en ängel, som stog ut med oss, hela vägen hem!! :D
Nu har Lillis åkt hem, tråkigt... Men om hon håller vad hon lovade igår, så kommer hon snart igen!
Bilder kommer senare...
 Äntligen slutar jag snart, 10 min kvar... Soffan väntar!!!
Är sugen på otroligt onyttig mat...


Några bilder från gårdagen!


  
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0